2

 

A II.Run Yours Truly Tápiószele 25 és 50 km egyéni és váltó verseny tavalyi nyitányán rajthoz álló 40-50 sportember is jó előjel lehetett, de hogy ebből idén hogyan lett 156 startoló… ki tudja? Találgassunk!

A fiatal tápiószelei egyetemistának, Ivanics Gergőnek is meg volt a maga küzdelme akkor, amikor eldöntötte, hogy „életmódot vált”. Szó szerint, méterekről méterekre emelte a napi távot, hogy ma már tízesekben mérje a kilométereket is. Apránként társakat is keresett magának, akik

számára megszervezte azt a finn kezdeményezésű, nemzetközi amatőr versenyt, ahol tényleg nem a mások legyőzése, hanem a saját céljaink eléréséhez vezető út, a közösségi sportélmény a lényeg! (Tápiószele Running Team)

Komoly, szívós munkával szerezte meg jelentős élelmiszer-kiegészítő sportcégek, helyi vállalkozók, és az önkormányzat támogatását és maga mögé állította a verseny lebonyolításban segítő szervezetek sorát is. Meg lett az eredménye! Ez a februári esemény a Tápió-vidék és az ország távolabbi pontjairól is idevonzotta a sportolókat, családtagjaikat, akik elégedetten távoztak Tápiószeléről! Méltó helye volt ennek a jó hangulatú sportnapnak a 800 éves város ünnepi sorozatában!

TPK.KÉPEK1

TPK.KÉPEK2

TPK.KÉPEK3