városnapgif4A piacavató után immár a hatodik nagyrendezvényt szervezzük meg a 31-es főút melletti helyszínen. Idén is két élőzenei nagykoncertet – REPUBLIC, 3+2 –, tehetséges sülysápi és környékbeli zenekarokat, táncosokat hívtunk a profin megvilágított és hangosított színpadunkra, amelyen 10.30-kor Katus AttilávalSülysápi Városnap - Bemelegítünk! (Hőlégballon! Sorsolás!) – kezdünk. Néhány programelem azonban

már hamarabb is elérhető lesz, vagy éppen ezekben a percekben kezd el működni. Többek között a „féláras” dodzsem idén is ott lesz a szokott helyén, de – ugyan „üzleti” áron – egy Magyarországon ritkaságnak számító, bátor utasait 30 méteres magasságba repítő szerkezetet is elhoz a Horváth Vidámpark! Az eurobaungee, az óriáscsúszdás légvár, az ugrálóvár, a 10 pályás kalandpark idén is ingyenes lesz, csak annyit kérünk cserébe, hogy vásároljanak időnként maguknak, gyerekeinek valami finomságot az árusoktól! (Sülysápi hamburger, sülysápi sültkolbász a Városi Konyha sátrában. „Házi” sör, házi szörp, fagyi, amerikai hot dog, édességek, óriás palacsinta, vattacukor, pattogatott kukorica, jégkása… Kb. 22 órakor, a Republic után, a 3+2 előtt: 12 perces tűzijáték! Meghirdetjük az I. Sülysáp Teqball Kupát és a Városnapi Főzőversenyt is! Nevezési díj egyik esetben sincs! Ezekre és az árusításra Tarnavölgyi Lászlónál – 06 30 407 3974-es számon lehet jelentkezni. A kézműves termékekkel, sülysápi illetve a Tápió-vidéki, házi jellegű ételekkel jelentkezők helypénze 12.000 Ft, egyéb esetekben 25.000 Ft.
Részletekkel folyamatosan itt, a tapiokultura.hu -n, a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár Facebook oldalán – www.facebook.com/wass.kozpont és Sülysápi Hírforrás augusztus közepén megjelenő számában jelentkezünk majd. Ilyen volt a 2017-esSülysápi városnap!