sülysápi futó cipő tábla

"Nincs még programod a hétvégére, de szeretnéd jó hangulatban eltölteni?
Hétvégén rendezik a Tápiómenti Maratont, melyen sok környékbeli lakos is elindul. Barátok, ismerősök, családtagok... egy-egy jó szó sokat segíthet nekik a táv legyőzésében. Alakítsatok ki szurkolói pontokat, ahol segíthetitek a futókat - síppal, dobbal, nádi hegedűvel...” KR
Csatlakozz a
Tartsd a tempót! csoporthoz, a Szurkolói Táborhoz ! (Tovább a "Bővebbenben")

A sülysápi futó, Kozár Rita (az illusztrációként használt ügyes fotót is ő készítette) szurkolói tábort szervez TTA Tápiómenti-Maratonjára (2018.05.26. Rajt: Nagykáta - át a Tápió-mente településein - , cél: Sülysáp, a Polgármesteri Hivatal és a WAMKK között, eredményhirdetés u.i., a Szent István-szobor előtt).

A távot váltóban, kerékpáros kombinációkban is lehet teljesíteni. Minden amatőr sportoló megérdemli a tapsot, a biztatást, de sokan egészen emberfeletti hősiességgel, betegségüket leküzdve, azzal is megharcolva teljesítik a távot. Turcziné Soós Éva és Hodovánszki Csaba úgy fut majd, hogy előbbi gyermekét babakocsiban, utóbbi pedig beteg édesanyját maga előtt tolva futja le a távot! Két sülysápi váltó is rajhoz áll majd!
Biztassák őket a rajtnál, útközben, bármelyik településen! Éltessék őket a sülysápi célba érkezéskor (a kerékpárosok már kora délelőtt, az első futók inkább 11 óra körül várhatók), a 14 órakor kezdődődő eredményhirdetéskor!
A sülysápi hangulatról, vendégszeretetről Csanádi Ádám kollégám, a Városért Asszonykör, a TTA-csapat, a remek zenéről a befutót és díjátadást is „kibeszélő” Csepregi Csaba („Csepibá’”) gondoskodik majd. (A 12. Sülysápi Futónap képei )