2018.03.24.Csicsergő nap a Mesés Óvónőkkoll másolataFaltól falig voltak és még csilláron is lógtak a vendégek a sülysápi WAMKK-ban, amikor a mára már a Tápió-vidék sok más településén is kedvelt, évenként újra és újra visszahívott színtársulat, a Sülysápi Mesés Óvónők bemutatta új darabját. tapiokultura.huTL.KÉPEK
A Csicsergő nap közönsége – a gyerekek mellett a szülők is! – remekül szórakoztak! Jó szívvel visszük majd szomszédolni ezt az ötletes jelmezekben

11 szereplővel színre vitt, szépen díszletezett, zenés előadást! A produkciót Barta Zsuzsi rendezte. Gratulálunk az ország legjobb 12 óvodája közé választott, Kincses Kultúróvoda címmel is elismert közösségnek! Köszönjük a Sülysápi Mesés Óvónőknek és Csicsergő Kórusnak a város közművelődését, programjait, ünnepeit és a WAMKK-ot segítő tevékenységét! (A március 24-i elődadást megelőző próbákat segítette, a színpadépítési munkákat és a hangosítást elvégezte Zárda Norbert és a premier technikai kivitelezését is elvégző Csanádi Ádám.A facebook.com/wass.kozpont -on két kicsi filmecskét is láthatnak az érdeklődők, de szándékosan csak a hangulatról! Várjuk a sülysápi iskolák jelentkezését! Nekik ingyen adjuk, ha eljönnek hozzánk a WAMKK-ba. A Tápió menti településekre is nagyon „barátilag” megyünk! 11 szereplő, pazar jelmezek! 35-40 perc és nem „félelmetes”! Hívjatok kollégák! 06 30 407 3974 ) 

(Nem mindenhol természetes, de Sülysápon igen, hogy ezt a programot is ingyen kapták a gyerekek! A Kincses pályázat támogatásával az ovisoknak ingyenes lesz az április 5-i katonai, „huszáros”, „betyáros” programunk, az április 9-i bábelőadásunk is. Egy autóbusznyi iskolást még a Tápióbicskei csatába is elviszünk!
Hevesi Tamás április 7-i – WAMKK, nagyterem – koncertjének bevétele a sülysápi gyereknaphoz járul majd hozzá. (Ingyenes, önkéntes adománykosaras program lesz!)
Május elsején, a Kastélykerti majálison több ingyenes programelemmel várjuk a gyerekeket. Idén is, mint tíz esztendeje mindig, most is minden játék ingyenes lesz a június másodikai gyereknapon. Az augusztus 18-i városnapunkon is számos olyan, gyerekeknek szánt lehetőség lesz – a fantasztikus, 10 pályás kalandparktól a kicsi és nagy ugrálóvárig, a dodzsemtől az eurobangee-ig – amelyek ingyenesen, vagy fél áron, esetleg „ajánlott fogyasztás ellenében” lesznek elérhetők. 2018 végéig még nagyon sok mindennel várjuk a WAMKK és város programjaira a gyerekeket (is)! Köszönjük Sülysáp Város Önkormányzatának, hogy évek óta támogatja a WAMKK-ot (is) gyerekeknek szánt ötleteink a megvalósításában!)