2017.11.14. Bábszínház a sülysápi ovisoknak a WAMKK ban tapiokulturaSülysápon az elmúlt években számtalan ingyenes programmal kedveskedtünk a kicsiknek, a sulisoknak, s a „felnőttes” napokba, vigadalmakba is igyekszünk mindig beilleszteni valami olyasmit, ami a családok aprajának is örömöt okozhat. tapiokultura.huTL.KÉPEK
Legtöbbször a sülysápi önkormányzat támogatja a WAMKK ezen ötleteit, de a Népi Játéktárra, a Tápiómenti Tömegsport Alapítványra, a Városért Asszonykörre és sok más közösségre is számíthatunk a gyerekprogramjaink megvalósításában. A Sülysápi Csicsergő Óvoda nemcsak az ország legjobb 12 óvodája közé került be 2017-ben, de a „Kincses Kultúróvoda” pályázat nyerteseiként tucatnyi minőségi ajándékot adhatnák az ovisoknak.
A HoldfűSzínház után most a Fabula Bábszínház sem került semmi be a szülők számára. Nagy örömünkre, erre a mesebeli matinéra is a Wass Albert Művelődési Központban került sor. (Fuvarosunk most is Győri Antal cége volt. Köszönjük szépen!)
S ha már itt jártak a picik, a könyvtárunkba is benéztek, ahol Németné Papp Nóra és Csanádi Ádám fogadta őket nagy szeretettel. Én lepődtem meg a legjobban, hogy olvasni még nem tudó gyerekek milyen jól érezték magukat a képeskönyvek lapozgatása közben!