anima kirill koll kicsi(WAMKK-járatok nemcsak sülysápiaknak!)
A Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekar – köszönhetően a sülysápon élő művészházaspárnak, a művészeti vezető G. Horváth Lászlónak és Borsos Katának – ebben az évben két emlékezetes koncerttel ajándékozott meg minket (
„Lelkesítő” zenei élmény Sülysápon ,Templomba áhított művészet, Duplán születésnapi koncert Sülysápon ). Sőt, február 17-én kicsit Sülysáp is ott volt a Zeneakadémián , ahol legközelebb november 4-én Érdi Tamással együtt lépnek majd fel. Önök még ide is eljuthatnak, de sajnos erről én már biztosan lemaradok, viszont a MOM Kulturális Központban(mOmkUlt) induló Világsztárok az Anima Musicae Kamarazenekarral c. sorozat egyikén,

a december 16-ain (Kirill Trousso&A.M) ott leszek! Csanádi Ádám kollégám sikeres színházjáratihoz hasonlatosan, tervezünk egy autóbuszt is indítani a Wass Albert Művelődési Központtól egyenesen a koncert helyszínéig és vissza.
Ha szeretnének velünk együtt egy szép zenei élménnyel készülődni az adventra (én családom számára már elő-karácsonyi ajándéknak szánom a jegyeket), keressenek bennünket (WAMKKkapcsolatok) a facebook.com/wass.kozpont/-on, illetve a sajátomon vagy jelentkezzenek az „eseményünkre”!
(www.facebook.com/animamusicae/ )

„Izgalmasnak ígérkező klasszikus zenei sorozat világhírű szólistákkal és a Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekarral a MOM Kulturális Központ műsorán. A zenekar vendégei Giovanni Guzzo, Maxim Rysanov, Kirill Troussov, valamint az Ulucan testvérek, akik mind a világ zenei élvonalába tartozó szenvedélyes fiatal sztárok. Műsorukon izgalmas ősbemutatók mellett a legkedvesebb klasszikus zenei kincsek is helyet kapnak….

Kirill Troussov generációjának vezető hegedűművésze, aki kiemelkedő tehetségénél fogva már fiatalon a legendás Yehudi Menuhin pártfogolását élvezhette. Troussov mára a legnevesebb zenekarok és legrangosabb fesztiválok állandó vendége. A nemzetközi sajtó egybehangzó véleménye szerint játékát „lenyűgöző elegancia, kifogástalan technika, kivételes zenei érzékenység és a hangzások makulátlan szépsége” jellemzi.”

Műsor:
Antonio Vivaldi: A négy évszak
Astor Piazzolla: A négy évszak Buenos Airesben

Ha önállóan kívánnak részt venni a koncerten: „Jegyek kaphatók a momkult.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

Jegy / Ticket

„Jegyár | 3.500 Ft, 2.800 Ft, 2.000 Ft, 1.200 Ft.
Diák-, nyugdíjas jegy: 1000 Ft (kizárólag a 2000 Ft-os helyekre).
Ugyenezekre a helyekre 4 alkalmas bérletárak: 12.000 Ft, 9.000 Ft, 6.500 Ft, 3.500 Ft
BÉRLET: http://momkult.jegy.hu//seasonticket.php

Ha a „WAMKK-járattal” utaznak, a jegyekhez 1000 Ft autóbusz költség járul még hozzá.

(Fotókoll. M. Borggreve fotójának felhasználásával)