TJKLarinét

Siker, elismerés és nagy lehetőség ez nemcsak a tápiószelei származású gyűjtő, előadóművész, pedagógus, de az egész Tápió mente számára is!
Terék József új feladata, hogy immár Pest megye 187 településén gyűjtse a népdalokat, a népzenét, rendezze azokat, és egy rövidesen a pestmegye.hu honlapról is elérhető felületen mindenki számára ingyenesen elérhetővé tegye. Hogy miféle „járuléka”,

s miféle „haszna” lehet ebből a Tápió-vidék népzenéje, néprajza, néphagyománya híveinek, arról közvetlenül Terék József barátomat már szeptember 30-án, a Sülysápi szüreti vigadalomban és „mackós” gazdanapon, a Kapás Udvarban is kérdezhetik, ahol a „Referens úr” zenekarával együtt is jelen lesz!
Ha az ön településén, önnél, vagy az ön környezetében élőknél is van „gyűjteni való”, akkor a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –n is várják a jelentkezésüket! (Honlapunk majd a Megyeházán, szeptember végén készít interjút erről a feladatot, a felkérést adó, és a feltételeket megteremtő Pest Megye Közgyülésének elnökével, Szabó Istvánnal és Terék Józseffel.)