végleges plakát kicsi

Idén egy kicsit a fiatalabb korosztálynak kedvezünk a két divatos, slágerlistás számokat ontó, rendkívül népszerű csapat – ByeAlex és a Slepp, The Biebers – meghívásával. Természetesen, ahogyan ezt a sülysápi piactéri programok közönsége eddig is megszokhatta, ők is teljes felállással, zenekarral, élőben nyomnak le majd egy-egy 70-80 perces koncertet!
Azért lesznek a kínálatunkban olyan műsorszámok is, amelyek „kortalanok”! A Bud Spencer és

Terence Hill Emlékzenekar jelmezben, egy led falon futó filmrészletekkel a hátuk mögött, egy az egyben nyomják a leghíresebb Piedone filmzenéket. Közben Ambrózi Zoltán barátom – a nagykátai TápióFeszt ötletgazdája, kiváló hagyományőrző szakács – 200 adag hagymásbabot rittyent össze a színpad előtt, amelyet csak ekkor, ennek a remek zenekarnak a koncertje alatt kóstoltatunk meg a közönségünkkel. De a zenekar pár perces szünete alatt egy sör-virsli versenyre is lehet majd jelentkezni. Erre a színpadon kerül majd sor és nem fukarkodunk majd győztesek ajándékaival sem.
A tavalyi városnapunkon nagy közönségsikert arató Karaván Família ezúttal a poposabb oldalát mutatja meg. Aztán jön egy olyan banda, amelyik az „igazi” EDDA gitárosának, Alapi Istvánnak tanítványait is soraiban tudja, és engedéllyel játszhatja annak dalait. Alexék és Puskás Petiék után jön a tűzijáték , majd a Népi Játéktár sörsátránál lehet még egy kis „gépzenére” is diszkózni egyet az éjszakai falatozás, sörözés közben.
Ennyit a városnap koncertjeiről, a többi programelemet is részletezem rövidesen!

facebook.esemény SÜLYSÁPI VÁROSNAP