TTAMaratonSülysápcsapat2

tapiokultura.huTL.KÉPEK A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány közösségi felületén már régen átnézhetőek a 6. Tápiómenti Maraton június 3-i képei. Most pár fotót még én is hozzáteszek az eddigiekhez. A Sülysápról Nagykátáig tartó, csodás Tápió menti tájakat, kedves településeket érintő útvonalat idén is sokan teljesítettek. Az egyéni indulók mellett voltak bringások, kerekes-futó, azaz bicogó kombinációk vagy éppen négyes váltók is. Utóbbiban, Sülysáp színeiben Horinka László polgármester úr is elindult barátaival, Berényi Ildikóval, Béres Lászlóval és Mányi Zsomborral.

Megküzdve az emelkedőkkel, a meleggel és a kilométerekkel, teljesítették a távot és a célban még a mosolyra is maradt erejük! Gratulálunk!
A TTA Tápiómenti Maraton mellett a Tápiószelei Természetbarát Klub Pünkösdi Sóút túrája is a sülysápi Wass Albert Művelődési Központot választotta rajthelyként, regisztrációs bázisként. A WAMKK ezen a napon, reggel 6 órától, több mint 300 sportolónak, túrázónak, a TTA és TTK szervezőinek, segítőinek biztosított kulturált körülményeket ahhoz, hogy mindenki elindulhasson a választott táv teljesítésére.