SzotyolaKátaRékaA nagykátai gyereknapon is fellépett a sülysápi és most már egy kicsit nagykátai Szotyola zenekar. Tarnavölgyi Réka nevében is köszönjük a kolléganők, az ovisaik, a szülők támogató jelenlétét. A gyerekek nagyon élvezték, hogy „beszállhattak” a produkcióba: önfeledten doboltak, énekeltek, táncoltak. Sőt, ahogy ez már lenni szokott, ismét gyarapodott a Szotyola felnőtt „rajongó tábora”. Egy kiránduló motoros csapat körbe is vonatozta, csápolta a bulit.tapiokultura.huTL.KÉPEK

Persze, lehettünk volna többen is. Kollégáim gondját-baját teljes egészében át tudtam érezni, hiszen minden összejött most: a művelődési központ épületét éppen felújítják, és az árnyas Szent György park régvolt színpadára sem mehettek. Az egyébként szép kis Európa tér beton térkövei megduplázták a déli 30 fokot, fél Nagykáta az újszilvási pálinkafesztiválon mulatott és még egy fontos egyházi ünnep is erre a napra került most.
Mi azért nagyon is jól éreztük magunkat és a képeken látható gyerekmosolyok is árulkodnak valamiről! Köszönjük szépen a meghívást!