JJésBarátai3

Jáger János és barátai is „barátságból” lépnek fel a sülysápi, kastélykerti (Iskola utca) majálisunkon. A Bori György, Czibolya Éva, Lipták Tibor, Jáger János,Székely Bertalan alapfelállású csapatból most Czibolya Éva hiányzik majd, de az urak igyekeznek majd nélküle is olyan örömzenét produkálni, amely remélhetőleg tetszik majd a közönségünknek. A csapatból a sülysápiak Bori Györgyöt ismerhetik leginkább, hiszen Gyuri

„WAMKK-barát”, aki rendszeresen közreműködik a programjainkon. A Tápió menti blues és rock kedvelőknek Lipták Tibor neve is jól cseng. A farmosi történelemtanár most éppen a tóalmási művelődési központ vezetője, de bármivel is foglalkozik, évek óta körbemuzsikálja ezt a vidéket. A Blues Transitban többek között a leginkább a Misztrálból ismert (már csak „volt” tag és a zenei pályája Misztrál előtt és után is rendkívül izgalmas!) Hoppál Mihállyal is együtt zenél.
A sülysápi majális Kastélykertjében már délelőtt 10-től várjuk a vendégeinket! A színpadi programok mellett bőven lesz nézni, kipróbálni, megenni, meginni való. Első fellépőink úgy 10.30-kor az ovisok lesznek, őket a gyerekeknek és szüleiknek és minden gyermeklelkű felnőttnek ajánlott "eltáncolt" Pinokkió és a Holdonmacska zenekar követi, aztán este 9-ig, 10-ig egymást váltják majd a fellépők.

Jáger János és barátai ”Ízelítőmuzsika”1

Jáger János és barátai ”Ízelítőmuzsika”2