majálisplakx kicsi-         Zenés ébresztő 8-tól 10-ig, 11-ig a városban, régi- és hadijárgányok kíséretében, itt-ott.
Szalai István másod magával és egy teherautóval járja az utcákat.(A zenészeket és sofőröket megállítani, etetni-itatni (kocsisokat csak bambival!), szabad!). (A tervezett útvonal TÉRKÉPE )
A Kastélykertben, az Iskola utcában, reggel 10 és este 10 között – NEM sorrendben!

Lehet, hogy egy fellépő többször is szerepet kap! És NINCS belépő!

EBÉDELJENEK a Majálisunkon, hogy le nem maradjanak valamiről!

Süli Richárd és csapata sörsátrat üzemeltet klasszikus magyar és kézműves sörökkel, hagyományos hot-doggal és más finomságokkal. Húsok Tóth Tibor hentesboltjából, zsemlék, kiflik a Sancho Pékségből… És persze: búcsús édesség a bocskorszíjtól a törökmézig, vattacukor, jégkása, pattogatott kukorica

De piknikezhetnek is! Hozzanak kosarat, elemózsiát, terítsenek le a fűbe egy takarót és érezzék jól magukat nálunk egész nap!

-          főzőverseny – nevezési díj nincs és bármilyen ételt lehet készíteni

-          a Népi Játéktár hagyományőrző játékokat, ugrálóvárat, szkanderpadot, egy felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt ajánlott bulis, felfújható boxringet, kesztyűket és egyebeket vet be a jó kedv érdekében

-          10 órától egy méretes, még „fekvő” nyárfa várja a gyereket, hogy májusfává varázsolják… a sülysápi apukák, fiúk, férfiak majd 13 és 15 óra között valamikor a helyére teszik a szalagos-léggömbös tavaszi szimbólumot. Lehet majd szurkolni, biztatni bennünket!

-          régi- és hadijárgányok mustrája

-          kézműves termékek vására (a sülysápi kecskesajtos mellé még várjuk a jelentkezőket)

-          röpi tanfolyam és tehetségmustra a Sülysápi Sport Egyesület röplabda szakosztályával

-          Borsos Zsuzsanna, sülysápi írónő könyveit dedikálja, beszélget az olvasókkal Borsos Róbert festőművész és képei társaságában (10 és 13 óra között)

-          helytörténeti (óriás) kirakójátékok – vetélkedő a sülysápi értékek képeivel a gyerekeknek Németné Pap Nóra könyvtárosunkkal

-          Holdonmacska mini koncert – Zárda Norbert, Bori György és Tarnavölgyi Réka új zenekara a gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

-          Pinokkió! Nagy Dyna Vision Company csapata eltáncolja a klasszikus mesét

-          a Csicsergő Óvoda apróságainak műsora

-          Lakatos Jordán zongorázik

-          Barátság Nyugdíjas Klub műsora

-          Csaba Zita zongorázik, bemutatja festményeit és gyorstalpaló festő tanfolyamot tart a vállalkozó kedvű felnőtteknek

-          Horinka Dóra énekel

-          Tarnavölgyi Réka zongorázik és énekel

-          Sári Niki - modern tánc

-          a „tehettségkutatott” Csókás Anna mini koncertje

-          Táncos lányok, több mint félszázan! Nagy Dyna/ Vision Company, Vattai Adrienn/ Starlight Dance Company

-          Jáger János és barátai zenekar koncertje (A tagok között Bori Gyuri és a tóalmási művelődési házat vezető Lipták Tibor)

-          Bori György gitározik – egy kis Gary Moore, Santana, meg ez meg az…

-          Redneck Roadkill koncert – pörgős, rock és rock and roll beütésekkel nyomuló amerikai country, humorral fűszerezve, „letáncolhatóan” (Ganxsta Zolee-vel is jegyeznek egy remek nótát és klassz klipet! Ha tetszenek, majd egyszer Gangxstával együtt is meghívjuk őket!)

MONDOM: változhat, kimaradhat, de be is eshet még egy-egy program, fellépő, sőt, még te is jelentkezhetsz zongorázni, gyerekeket kocsikáztatni, spéci járgányoddal felvonulni, bográcsozni, táncolni, énekelni, árusítani…

Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár 2241 Sülysáp, Szt. István tér 7.

tapiokultura.hu,facebook.com/wass.kozpont - T: 29/635 437

- Tarnavölgyi László - 06 30 407 3974 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- Csanádi Ádám       - 06 30 553 9917 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- Zárda Norbert        - 06 30 680 4394 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.