2017.04.01. Sülysápi Csicsergő nap Mesés Óvónőkkoll 001Természetesen telt ház volt a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban. Márciusban is volt pár alkalom, amikor pótszékekre, padokra is szükség volt ahhoz, hogy minden vendégünk helyet foglalhasson, és nagy öröm, hogy az április is ilyen remekül kezdődött nálunk!
tapiokultura.huTL.KÉPEK

Köszönet a lelkes óvónőinknek, akik idén is egy sokszereplős, remek díszletek között, csodás jelmezekben előadott mesejátékkal lepték meg a gyerekeket és a szüleiket! (Kedves Tápió menti népművelő kollégák, programszervezők! Jó szívvel ajánlom magunkat idén is a figyelmetekbe! Hívjatok meg bennünket! Örömmel megyünk hozzátok is!)
A darabot Barta Zsuzsanna óvónő írta és rendezte. Az előadás próbáit, a technikai feltételek megteremtését most is kollégáim, Csanádi Ádám és Zárda Norbert segítette.
Kihasználtam a sokadalmat, és egy szó szerint megállító táblát cipeltem ki az ajtónk elé. Nem volt mese, ebbe bizony mindenkinek bele kellett botlania! Szerencsére jól fogadták a következő programjainkról szóló plakátos-mondókás ismertetőmet a szülők, nagyszülők.

Április 5., szerda, 12.30: huszárok élő történelemórája szőlősnyaralói játszótéren, majd kb. 15 órától a Kossuth téri játszótéren és a Kapás Udvarban. Ugyanaznap este, 19 órától a WAMKK-ban: Bolondok napja a Showder Klub humoristáival. Április 7-én, pénteken este: Kárpátia koncert, április 22.: Mackó túra, május elsején kastélykerti majális, május 14.: Sülysápi futónap, május 12-14: III. Sülysápi Nemzetközi QB Partymájus 24.: Menjünk együtt színházba! Csanádi Ádám autóbuszos színházjáratának második akciója…