Majálisplakát kicsiMájus elsején, egy családias hangulatú, „klasszikus” majálisra várjuk a sülysápiakat és minden kedeves felénk járót, a város szőlősnyaralói részén, a Kastélykertben. Kérjük, segítsenek felállítani a városi „májfát”, nevezzenek a főzőversenyre, lépjenek fel bármilyen produkcióval a színpadunkon, vegyenek a gyereknek vattacukrot, léggömböt, maguknak meg egy-két sört a sörsátorban, este bulizzanak egyet Redneck Roadkill nevű banda zenéjére!

Lesz ugráló vár, vásár és minden egyéb, ami illik egy majálishoz! Hozzanak takarókat, heveredjenek le a zöldben, süssenek, főzzenek, beszélgessenek, kapcsolódjanak ki! Várjuk a civilek, közösségek jelentkezését! Települjenek ki pavilonjaikba, sátraikba! Mutatkozzanak meg! A markosabb fiúkat, férfiakat várjuk a májusfa felállításánál is! Van egy ötlete, amellyel beszállna a majálisunkba? Üzenjen nekünk:
Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár

2241 Sülysáp, Szt. István tér 7. T: 06 30 407 3974, 06 30 553 9917, 06 30 680 4394, 29/635 437, tapiokultura.hu, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.