Anima plakát kicsiDe akár felnőtteknek is, hiszen a Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekar sülysápi fellépése nagy élmény lehet minden zeneszerető embernek! A gyereknek meg egyenesen kiváló alkalom arra, hogy egy fiatalokból álló, itthon és külföldön is rendkívül sikeres zenekar segítségével ismerkedjenek meg a komolyzenével.

A zenekar jól kipróbált ifjúsági előadásaiban beszélgetések, hangszerbemutatók is segítenek a gyerekeknek, hogy még élményszerűbb legyen a sokak számára első találkozás Haydnnal, Mozarttal, Csajkovszkijjal…

A gyereket a Városért Asszonykör kakaóval, teával és Szántó Zoltán barátom (Sancho Pékség) jóvoltából kaláccsal is megvendégeli majd.
Mivel a zenekar a rengeteg fellépése miatt csak január 18-án, szerdán, délután 14 órától tudta nekünk ajándékozni ezt a nagyszerű előadást, így a napközis gyereknek „szabadon választható”, de nagyon ajánlott lesz ez a program. Ha szülő, nagyszülő itthon van, önállóan és együtt is jöhetnek, de a Móra Ferenc Általános Iskola Malom utcai épületéből pedagógusok fogják majd átkísérni a tanulókat, míg a Tagiskolából a Győri Antal - Gyorspeed Kft – segítségével, autóbusszal jönnek-mennek a gyerekek.
Kérem a szülőket, hogy biztassák a gyerekeket, hogy jelentkezzenek tanáraiknál erre az INGYENES koncertre!

Minden zenekedvelő felnőttet, nem csak Sülysápról – gyerekkel és gyerek nélkül is – szeretettel látunk! Sőt, a környékbeli népművelő kollégákat, pedagógusokat, programszervezőket külön is invitálom: talán az településükön is megtalálná a közönségét az Anima Musicae!

Komolyan! Zenében lottó ötöse van a WAMKK-nak!