2016.11.27. Bárkanap Sülysápon tapiokultura koll 001tapiokultura.huTL.KÉPEK Bárkával indultunk a sülysápi adventekre.
A WAMKK hagyományosan, évek óta a Tápiómenti Kisbárka Egyesület november végi ünnepségével kezdi meg a mindenkori adventi programsorozatát.

A fogyatékkal élő gyerekek, fiatalok a mi barátaink is, és a velük való közös készülődés, a szeretettel teljes együttlét adja meg számunka, népművelők számára is azt a lelki alaphangulatot, amelyet igyekszünk megőrizni az évvégéig hátralévő mind a 13 eseményünkre.
Sikeres, teltházas, vidám, jó hangulatú volt az idei Bárka nap!

E nagyszerű egyesület önzetlen vezetői, munkatársai egész évben segítik felkaroltjaikat, azok szüleit. Hol kirándulásokat szerveznek, speciális egészségügyi ellátáshoz való hozzájutást járnak ki, máskor munkahelyet keresnek, vagy éppen teremtenek a számukra.

Most, november 26-án más településekről is érkeztek barátaink, akik az egyesülettől ajándékot, a Móra Ferenc Általános Iskola Huszarek Viktória tanárnő által vezetett kórusától, Bori György által gitárral kísért dalokat, a Sülysápi Mesés Óvónőktől egy mesejátékot, a Bárkát segítő asszonyoktól rengeteg finomságot és mindannyinktól rengeteg szeretetet kaptak!