mendei pünkösdi túra

A Tápiószelei Természetbarát Klub az idei évben is megrendezi május 19-én szombaton a Mendei Pünkösd gyalogos teljesítménytúráját 11, 22 és 33 km-es távokon.

A túra rajthelye Sülysáp, WAMKK, Szent István tér 7.

Ideje: 7.30 - 9.00 A 11 és 22 km-es távok célja Mende evangélikus temploma, a 33 km-es is táv érinti a már feldíszített templomot és visszatér Sülysápra a túra rajthelyére. 

Valamennyi túrázó a túra rajthelyén térképes útvonal leírást kap,

muzéjblask

Csillakatalagus

A május 25-én, 30-án és 31-én is érdemes elemenni majd a Blaskovich Múzeumba (Múzeum út 13., Tápiószele), igy a most idézett, a "Bővebbenben" részletezett és 30-án bemutatandó program, csak egy sok közül!

farmos m12 1

farmos m26

MESZ MP
Családi okok miatt visszamondott jegyek miatt felszabadult néhány hely a sülysápi WAMKK szerdai (05.16. szerda) színházjáratán! Aki gyorsan jelentkezik, az most nagyot spórolhat a jegyárból! (A „Bővebben” alján ott vannak az elérhetőségek!)

art Bp Q plak1

A pár esztendeje Sülysápon élő művészházaspár, G. Horváth László és Borsos Kata jóvoltából június 1-jén olyan kultúrális eseményre kerülhet sor a Wass Albert Művelődési Központ megszépült nagytermében, amely az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb Tápió menti művészeti programja lehet. A Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekar

Alkategóriák